Photoshop Kullanıyoruz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Photoshop Kullanıyoruz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

The twilight saga "Twilight"

YazarMesaj
Joke'Nday
Yönetici
Yönetici
Joke'Nday

Sakin

Kişi sayfası
Ceza Puanı:
The twilight saga "Twilight" Imgleft0/1000The twilight saga "Twilight" Empty_bar_bleue  (0/1000)
The twilight saga "Twilight" Imgleft10/1000The twilight saga "Twilight" Empty_bar_bleue  (10/1000)

The twilight saga "Twilight" Empty
MesajKonu: The twilight saga "Twilight"   The twilight saga "Twilight" Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 8:11 pm

Catherine Hardwicke tarafından yönetilen, senaryosu Stephenie Meyer ve Melissa Rosenberg tarafından yazılan film 16 Ocak 2009 de türkiyede vizyona girdi :D
Baş rollerini Kristen Stewart(Isabelle Swan), Robert Pattinson (Edward Cullen) ve Taylor Lautner (Jacob Black) canlandırıyor.
Film bir insan olan bella nın babasından boşanan annesinin yeniden evlenmesiyle babasının yanına yani forks kasabasına taşınması ve orada yaşayan vampirlerden edward a aşık olmasını anlatıyor. Bella edward'ı, edward da bella'yı deli gibi sevmektedir. Ancak edward'ın ailesi bu ilişkiye başlarda sıcak bakmaz. Bu arada bella forks'ta jacob ile tanışır. Bella jacob'ı en yakın arkadaşı olarak görmektedir. Jacob ise bella ya aşık olmuştur No Daha sonra işin içine 3 kötü vampir karışır. Bu vampirlerden james bella'yı tuzağa düşürür ve onu öldürmeye çalışır. Ancak bu girişimi kendi canına mal olur. Cullen lar onu bulur ve parçalar... Serinin ikinci filminde ise bellayı bazı süprizler beklemektedir.. Edward bella yı terk edecek, jacob ise doğası gereği vampirlerin baş düşmanı olan bir kurt adama dönüşecektir Sad

anlatım bana ait.. yorumlarınızı bekliyorum lol!
http://photoshopclass.yetkinforum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: The twilight saga "Twilight"   The twilight saga "Twilight" Icon_minitimePtsi Mart 22, 2010 9:23 am

Bir aralar kitaplarını seviyordum, ama filminin bazı hayranları sağolsun şuan hiç alakam yok. xD Paylaşım için teşekkürler bu arada. =D

En son Dreamline. tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 12:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: The twilight saga "Twilight"   The twilight saga "Twilight" Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:02 am

kitaplarına nazaran daha sıkıcı ve kusura bakmasınlar ama karakterleri oturmamış bir seri.İkinci filmin sonlarında heyecan vardı.Birinci filmde o kadar hata vardı ki hatalardan filmi izleyemiyordum.Sonuç olarak kitap serisi bir zamanlar beni etkilese de hatta o yüzden kavga etsem de artık hiç büyüsü kalmamış bir halde kitaplarınında acemi olduğunu düşünüyorum...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: The twilight saga "Twilight"   The twilight saga "Twilight" Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 4:28 pm

ulan ben bu filmi milletten önce biliyordum, bir hevesle bekledim bi gelsin TR'ye gidicem diye .. geldi benden önce bütün millet gitti ben hala hiç bir filmini izlemedim xD    .   ayrıca çok soğudum filmden :/

The twilight saga "Twilight"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» The Twilight Saga " New Moon "
» The Twilight Saga " Eclipse "
» ~~Ben gelirim Forum çöker O.o"~~