Evet efendim bende geldim U.U
Aslında geleli bayağı oldu ^^'' ama buraya yazmak bayağı uzun sürdü Ô_o (Teknik sorunlar U.U)
Kendimi tanıtmam gerekirse;
Ben 15 yaşında adı Doğa olan kendi hallerinde takılan ilhamımsı bişeyler gelince ps'i açan sonra aslında gelmediğini anlayan bi kişiciğim >.< Evet bu cümle aslında tam manasıyla beni anlatıyo U.U
Japonları severim *.* Yamapi'yi seven ama yan gözle bakmayan.. Yuya'nın Türkiyedeki en büyük fanı olduğumu düşünüyorum >.< J-Pop seven bi kişiyim NewS,Arashi bazende KAT-TUN dinleyen bi kişiliğim.. Türk olarak pek pop dinlemesemde hepsi ezberimdedir o.o bazı arklar dinliyo 2 kere dinleyince ezberliyorum o.o bide ezberim kötü derim :p Neyse konuya dönüş ~~ T-Rock dinlemeyi severim Teoman'nın gerçek manasında hayaranıyım.. gaf guf.. (amerikan,ingiliz diye girmek istemiyorum o.o bu kadarı yeterli diye düşünüyorum U.U)
Dizilere gelelim U.U
Şu sıralar the vampire diaries izleyen ve sanırım bağlandım bu diziye xD işte bi ara heroes hayranı olan sonra 1. sezonu izleyip bırakan .. Gossip Girl'ü kaçırmadan izleyen .. Aslında aklınıza gelebilcek her diziye bakmış ama sonra bırakmış bi kişilik olarak karşınızda duruyorum >.<
Filmlerede gireyim o kadar yazdım asdfasdfasdf xDD yeter bu kadar filmleride bilmeyi verin >.<
Hoşbuldum :D